Både rejäla och många vinster hos Eurolotto

Det ploppar ständigt upp nya spelsajter på webben. Spelmarknaden på nätet är en hastigt ökande marknad. Men konkurrensen bland aktörerna är tuff och för att sticka ut gäller det att erbjuda både flera samt höga vinster. Eurolotto är ett casino online som sannerligen gör det. Ett av deras mest populära spel är lotteriet Majestic Millions. Var tionde lott ska bringa vinst och den som tar hem jackpotten kan roa sig med 25 miljoner euro. Det är en av marknadens mest generösa jackpottar.

Den som vill delta i lotteriet väljer sina egna nummer samt bokstäver för sin lott. Varje lott består av fem nummer samt två bokstäver. En lott kostar 2 euro, och den som endast har ett nummer korrekt vinner sin lott åter. Vinsterna innan jackpotten varierar mellan 2 euro samt 50 000 euro. Eurolotto erbjuder smidiga utbetalningar av vinster.

Vad gäller jackpotten så är det dock en livräntevinst som finansieras och garanteras av en av Maltas främsta banker. Den som får komplett lottrad kommer få sin första utbetalning av vinsten inom 30 dagar efter dragningen. Därnäst kommer den resterande vinsten betalas ut under ytterligare 29 utbetalningar på 30 år. Det vill säga att utbetalningarna äger rum drygt en gång om året.

På Eurolottos webbplats finns en precis vinstplan som visar övriga aktuella vinster. Det blir till exempel utdelning ifall man har blandat nummer och bokstäver rätt i sin lottrad. För vinsten innan jackpotten krävs 6 rätt, vilket genererar 50 000 euro. Mer data här

Dragningarna i lotteriet sker var dag live klockan 20:00 CET. För att kunna medverka i samma dags dragning så ska lotterna köpas innan 18:00 CET. Det finns en klocka som är integrerad på Eurolottos webbplats. Den räknar ner till kommande dragning. Har man köpt lotter efter klockan 18:00 CET så kommer lotterna gälla för påföljande dags dragning.

Eurolotto är noga med att understryka att deras plattform är 100 % riskfri och trygg. Och registrerade användare kan känna sig säkra med både insättningar samt uttag. Dels är Eurolotto måna om att sina spelare ska spela säkert för egen skull och inte riskera att hamna i spelmissbruk. Följaktligen är det möjligt att reglera sina insättningar och sätta ett tak för hur mycket pengar man kan sätta in och spela för.

Att bli användare hos Eurolotto är ganska enkelt. Först och främst måste man dock vara över 18 år och givetvis måste man godta de regler samt villkor som Eurolotto ställer upp. Om dessa grundläggande delarna är uppfyllda är det enbart att uppge sina nödvändiga uppgifter. När registreringen gått igenom skickas en bekräftelse till den angivna e-postadressen. Därnäst kan man komma igång och göra sin första insättning.

Uppstår det frågor på vägen som det möjligen inte går att hitta svar på via Eurolottos webbplats, så är det ständigt möjligt att kontakta den mycket flexibla kundtjänsten som håller öppet dygnet runt. De kan svara på frågor som exempelvis handlar om registrering, insättningar och uttag m.m. Kundtjänsten kan antingen nås via telefon, e-post alternativt live-chatt.

Be the first to comment

Leave a Reply