Det har aldrig varit enklare att ta bort ta bort dålig lukt

Många svenskar lider idag av fotsvett. För vissa fortsätter problemet även på sommaren.

Men det är inget att skämmas för. Om du vill göra något åt illaluktande skor så kan du testa att ta bort dålig lukt med en spray som är till just för detta. Säg ajöss till dålig lukt.

ta

Hos allt-fraktfritt.sehar 2 sprayer i sortimentet. Den ena är Luktstopparen, den är så hudvänlig att den fungerar som deodorant under armarna. Håller svetten borta i 10 timmar.

Gamla skor som det inte går att göra något åt

Skor som är kraftigt slitna är det lika bra att kasta. Du kan ändå försöka att behandla dem för att se om resultatet blir lite bättre. Men oftast är det nog ingen större ide.

Men när de är helt utslitna är det nog billigare att köpa nya än att reparera dem. Allt kan inte återvinnas. Det gäller skor med. Sprayen är främst avsedd på skor som du fortfarande använder.

Så gör du för att ta bort dålig lukt.

Det finns olika sprayer för olika områden. Dessa kan innehålla ämnen som är mer eller mindre hälsosamma. Men vår produkt Luktstopparen är garanterat säker. Skorna håller sin goda kvalitet.

Sprayer ska användas direkt i skorna som luktar illa. Du sprayar ett enkelt lager. Det behövs inte mer. Vänta en stund innan du använder skorna igen så att sprayen kan verka. När du sedan tar på dig skorna så ska du slippa känna svettlukt.

Orsaker till svettlukt som inte går bort

Om du använder dig av en bra spray för att ta bort dålig lukt men ändå känner att det stinker så kan det finnas fler anledningar till lukten. Det kan till exempel handla om dina strumpor. Om du använder bomullsstrumpor slipper du lukt.

Byt strumpor ofta. Byt en gång om dagen. dålig doft dödare Vissa byter till och med oftare. Om du kan byta två gånger per dag så kan det vara ett bra sätt att motverka svettlukten på.

Du måste ta hand om fötterna också. Tvättar du fina fötter också då du duschar? Vid stora besvär kan man spraya Luktstopparen direkt på fötterna och låta torka.

Om du glömmer fötterna men behandlar skorna så blir det ju inte bättre.