Det har aldrig varit enklare att ta bort ta bort dålig lukt

Fotsvett blir vanligare under vinterhalvåret när det är svårare att lufta fötterna. Men ingen årstid är egentligen befriad från problemet.

Men du ska inte skämmas för fötter som luktar fotsvett, det här är trots allt en del av livet. Det finns olika typer av spray som kan fungera. Sprayen fixar biffen.

ta

Genom allt-fraktfritt.seerbjuder 2 luktborttagande sprayer. Luktstopparen som den ena varianten heter är så kraftfull att den kan användas som deo. Tar bort svett i 12 timmar.

Gamla skor som det inte går att göra något åt

Det finns förstås äldre skor som är så slitna och smutsiga att inget kommer att hjälpa. Men du ska veta att även den här typen av skor kan behandlas med luktborttagare. Men det är nog ingen större ide.

När skor blir så gamla att de inte längre har sin ursprungliga färg så är det dags att skaffa nya. Ingenting varar ju för evigt. Det gäller även skor. Sprayen är främst avsedd på skor som du fortfarande använder.

Så enkelt är det att ta bort dålig lukt

Se till att välja rätt spray när du väljer vilken du ska köpa. Alla produkter håller givetvis inte samma standard. Men vår produkt Luktstopparen är garanterat säker. Du kommer inte att skada varken dig, eller dina skor.

Sprayer ska användas direkt i skorna som luktar illa. Lägg på ett tunt lager. Det behövs inte mer. Låt stå och verka en liten stund. Sedan är lukten borta.

Orsaker till svettlukt som inte går bort

Att ta bort dålig lukt kan ibland ta lång tid, därför är det viktigt att utreda alla potentiella orsaker. Det är inte ovanligt att strumpor kan orsaka en del problem. Strumpor med bomull luktar sällan.

Det är också viktigt att byta strumpor. Använd nya strumpor varje dag. få bort fotsvett Andra kan byta flera gånger om dagen. Vi rekommenderar att du byter strumpor ofta.

Men glöm inte bort dina fötter. Tvätta gärna fötterna när du duschar. Vid större problem kan man prova att använda Luktstopparen direkt på fötterna.

Om du glömmer fötterna men behandlar skorna så blir det ju inte bättre.