Det har aldrig varit så enkelt att hålla rent som med en antibakteriell spray

Köp gärna hem en antibakteriell tvål. Många oroar sig för att handspriten ska ta slut. En bra handtvål är allt du behöver. Men det kan vara klokt att också investera i en riktigt bra antibakteriell spray.

Om du vill döda bakterier snabbt och enkelt så ska du köpa en bakteriedödande spray. Men det är inget substitut för handtvätt. En antiseptisk tvål kan visa sig vara din bästa investering.

Virus är ofta luftburna och kommer in överallt. Det är känt att coronavirus kan överleva på plast. antibakteriell spray är ett mycket bättre skydd än vad folk tror.

Få ett bra skydd med bakteriedödande spray

Utöver handdesinfektion kan en bra bakteriedödande spray användas på andra ytor. Alla virus dör ut. Alla tänker inte på handtagen.

Om du smörjer dig med handsprit för att sedan ta i dörrhandtaget så måste du börja om igen. Nu är det ett allvarligt läge. Men du känner dig så säker med din desinfektion att du kliar dig lite i ena ögat.

Om du hade sett till att även använda ytdesinfektion på handtaget hade risken minskat avsevärt. Använd handskar om du är ute. Särskilt när det gäller corona.

Använd en bakteriedödande spray

Kanske har du använt spray med handsprit förut. Handspriten dödar inte alla virus. Prova antibakteriell ytdesinfektion.

Det allra bästa är att använda en bakteriedödande antibakteriell spray som är lätt att spraya med. Du behöver inte gnida med händer och kommer åt precis överallt med sprayen. Du kan spraya på de flesta ytor.

handsprit

Gå aldrig ut utan bakteriedödande spray. Spraya där du finner det lämpligt.

Det finns ingen vits med att överanvända

Personer i din närhet kan ha influensa. Men du behöver absolut inte överdriva om du har bra produkter som kommer att desinficera händer och ytor. En antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray kan användas flera gånger om dagen.
Många kunder gillar Smittstopp. Du kan köpa produkterna online.