Du vill ha dansk citronvand men kan inte åka till Danmark!

Nu kanske du blir förvånad, men det finns faktiskt folk som tycker att dansk citronvand är det bästa som finns. De dricker det jämt, varje dag. Att få tag i läskedryckEN är inte alltid så lätt.

Men det finns hopp för dem som gillar dansk citronvand. Du behöver inte åka söder ut. Du behöver inte ens gå till affären. Smakerna finns att beställa online.

citronläsk

Du kan beställa hem de smaker som är mest lik dansk citronvand.

Med en läskmaskin är läsken snabbt fixad. Då kan du göra din egen läsk när du vill. När du köpt hem alla produkter är det enkelt att börja. Du kan till och med få smaken av julmust och Champis. Om du vill ha Champis-smak så är det Fruktis då ska leta efter i koncentrathyllorna.

Beställ dansk citronvand. De är alltid färska. Du gör den ju direkt i flaskan eller i glaset. Om det kommer gäster som har behov av lite smaker från Danmark så kan du överraska med din hemma läsk.

Gör egen läskedryck

Kanske borde man sluta med socker? Det är inte så. Om du vill skära ned på sockret kan du gör egen läskedryck.

Du gör din egen läsk och kan därmed styra över hur mycket läskkoncentrat du använder. Det smakar oftast bättre än vanlig läsk. citronvand Det leder till mycket billigare läsk. Du kan jämföra och se själv.

Billig läsk i butiken innebär för det mesta märkliga märken där man har laddat en burk med socker och färgämnen. Då är din läsk mycket bättre. Om vill ha dansk citronvand så är det också vad som levereras.

Köp flera smaker

Du vill ju inte vara utan dansk citronvand. Se istället till att beställa hem allt du behöver. Dessa håller länge på hyllan och kan med glädje tas fram då du vill ha smaksatt mineralvatten.

Du kan skapa egna smaker. Det finns inget som säger att du inte kan blanda smaker i din läskmaskin. Alla smaker kanske inte blir lika goda. Om du är duktig så kanske du tar fram en helt egen variant med hjälp av essenserna. Mängden kolsyra spelar också roll.

När det finns smaker till läskmaskinen så kan du alltid dricka smaksatt bubbelvatten. Det behöver inte bli sliskigt sött för du kan justera hur mycket koncentrat som används. Använd mindre för en mildare smak och mer för en sötare.