Gör egen fruktsoda med kolsyra

En varm sommardag, eller en långtråkig vinterdag, så kan det sitta riktigt fint med läsk. Fruktsoda är populärt. Mycket bättre än dansk läsk, mycket bättre än amerikanska kända märken som bara bryter ner tänderna.

Om du vill göra egen läsk kan du köpa en läskmaskin. Överlägset godaste fabrikat är Aromhuset, som finns på allt-fraktfritt.se.

Kolsyra som bubblar på precis rätt sätt

beställa

Du vet väl att kolsyra är viktig för läskens smak? Ljud och smak spelar in. Inom reklambranschen förstärker man oftast ljudet så att det ska låta mer.

Det här ljudet får du när du gör egen läsk hemma med en läskmaskin. Du kan dricka läsk eller bubbelvatten varje dag om du vill det. Du kan smaksätta läsken precis som du själv vill. Nu kan du köpa hem fruktsoda smak.

Köp smakessenser och njut mer i vardagen

Det finns en rad olika smakessenser. Just nu är julmustsmaken populär. Drick villkorslös julmust. Läsk direkt från maskinen smakar bäst.

Kanske passar det med lite fruktsoda idag? När du köpt koncentratet kan du använda det direkt i din Sodastream. Testa dig fram vad gäller styrka för att få det att bli rätt.

En ny smak varje dag med Aromhuset 25 smaker. Läsk är bara en av alla de varianter som du kan skapa. Minska på sockret med mildare smak.

När det måste vara sött

Din läsk behöver inte smaka annorlunda. Den kan till och med smaka bättre. Du kan få en bra fruktsoda trots att den endast innehåller 20 % av den sockernivå som vanlig läsk har. Det är bra!

Med rätt fallenhet kan du skapa riktiga smakbomber. Använd bara koncentrat av hög kvalitet.

Stora aktörer som AGA använder sötningsmedel i sina produkter. Man kanske bara provar det en gång. Men Aromhuset har läskkoncentrat som smakar som läsk skall smaka. Du hittar produkterna hos allt-fraktfritt.se.

Hitta din favorit. Du kanske tror att Champis och fruktsoda är samma sak?

Har du bjudit på hemmagjord läsk någon gång?

Kolsyra enkelt hemma med en egen läskmaskin. Du behöver inte skämmas för att den inte kommer i en kommersiell flaska. Många gillar idén med egen läsk. Att man gör en rejäl insats för miljön är en ren bonus.

Fråga den du bjuder på vad personen tycker om. Det är möjligt att det är så. Då är det ju härligt att bara kunna plocka fram den. Det blir en unik upplevelse.

Ha alltid flera sorters essenser hemma. sonjo läskkoncentrat Det ångrar du inte. Det finns det ingen risk för.