Gör sockerfri läsk med din läskmaskin

Socker saknar alternativ på marknaden. Bara för att du vet att godis och läsk inte är så bra för dig så betyder det ju inte att du inte längre vill ha något alls. Lösningen är nära.

Sockerfri läsk behåller den söta känslan. Det finns ämnen som är helt okej att dricka men som ger den där söta känslan. En läskmaskin kan skapa din favoritdricka på nolltid.

Moderna läskmaskinER kan göra stora mängder sockerfri läsk

Det är inte svårt att göra hemma läsk med en läskmaskin som Sodastream. När du väl har använt den en gång så väcks din fantasi. Du inser att du inte bara kan köpa koncentrat till sockerfri Sockerdricka och Cola Zero.

diabetes

Du kan även skapa bubbelvatten. Då får du inte sötman. Smaksatt vatten förhöjer tillvaron.

Även dina barn kan lära sig det. Det är också något som kan vara bra för deras hälsa. Du vet precis vad läsken innehåller.

Testa något nytt

Läskkoncentraten kan även användas av dem som vill ha sockerfri läsk. Det är inte alltid så lätt att hitta rätt.

Essenserna är billiga vilket gör att du har råd att köpa fler. Aromhusets produkter köper du hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Det är den billigaste typen av läsk. Den är alltid fräsch. Den läsk som finns i butiken blir avslagen på några timmar. Men med en läskmaskin håller sig drickat bubbligt längre.

Du dricker läsken direkt. läskmaskin Alla i sällskapet kan få nygjord läsk. Alla får sin smak.

Mindre koncentrat ger mildare läsk

Att göra egen läsk skänker större frihet. En smakessens har ju en viss smak, men om du väljer att späda ut den med mer vatten så kommer den att bli mildare.

En stark drinkmix kan exempelvis vara Indian Tonic. För att ta av hettan lite kan du ha i Sockerdricka.

Indian Tonic finns även som läskkoncentrat. Den läsken påminner lite om Grape Tonic och är bitter i smaken. Du kommer att få uppleva smaker som du aldrig känt förr.

Fyll på där hemma.

Se till att du inte står utan sockerfri läsk när du behöver den. Du bör ha minst ett eller två läskkoncentrat redo. Det kommer att göra din dag enklare. Du blir gladare utan socker.