Köp en luktborttagare och få fräscha skor

I Sverige tar vi ofta av oss skorna när vi är inomhus. Vissa tycker att det är en sed som är onödigt då fotsvett kan vara ett problem hos många. De flesta är medvetna om lukten som kommer från skorna men få är insatta i hur man kan få bort fotsvett från skor med en luktborttagare.

Skor kan lukta illa men med vår luktborttagare är du saker

Innan du börjar måste du fundera på om du verkligen har illaluktande skor eller om lukten beror på någonting annat. Du kanske inte alltid märker lukten själv. Om du har skorna på dig kan det vara svårt att uppfatta dålig lukt. Du kan fråga personer runt dig.

Om du tror att det rör sig om svett då är det bara en luktborttagare som hjälper. Med en sådan spray till hands har du snabbt löst problemet.

Allt-frakfritt.seHar Svettluktsdödare som spray att köpa online. Om du spelar hockey rekommenderar vi att du använder Svettluktsdödaren. Luktstopparen är även beprövad att fungera som deodorant och håller obehaglig svettlukt bort i upp till 12 timmar.

Räcker det inte att behandla fötterna?

få

Det är alls inte dumt att tänka på källan till illaluktande skor. Svettlukt kan bero på många olika saker, inte bara på dina fötter. Om du använder syntetstrumpor så kan det vara en förklaring till dina svettproblem.

Det går självfallet att använda andra metoder mot fotsvett också. Men problemet kan återkomma flera gånger. Om du istället använder våra produkter så får du en mer permanent lösning på dina problem.

Den mest långvariga effekten uppstår om du både behandlar dina skor och fötter. dålig lukt i skor Det gör att du inte längre behöver skämmas för att ta av dig skorna. Du kan vara säker på att du får ett bra skydd.

En spray – flera användningsområden

Du kan gardera dig genom att använda en luktborttagare som passar skor och kläder. Börja med skorna, gå sedan vidare till andra områden som behöver fräschas upp. Få bukt med lukten snabbt.

Varför stanna där? Låt badrummet få en genomgång och fräscha upp luften där det behövs just nu med den universella sprayen. Spraya direkt i luften.

Trampa ingen på tårna

Det är alltid okej att behandla egna föremål och skor med luktborttagare men du ska vara försiktig med att föreslå behandling på andras kläder och skor. Det är inte alltid så att den lukt som du ogillar uppfattas som problematisk av andra. Därför ska du inte slänga fram sprayen i tid och otid. Gör inte det.