Köp en modern etikettmaskin

Antal etiketter spelar ingen roll. Ju proffsigare du jobbar ju mer tid kan du spara. Har du funderat på att köpa en etikettmaskin som kan sköta din etikettering?

Maskinen måste vara väl anpassad för uppdraget. En etikettmaskin kan vara bra att ha. Arbetet går snabbt och smidigt.

Placeringen har betydelse

Om du placerar etiketten på fel ställe spelar det ingen roll hur den ser ut. Det är viktigt att streckkoden inte förstörs.

Det är här som etikettmaskinEN kommer in i bilden. Etiketten måste sitta på samma ställe varje gång. Om du vill köpa en etikettmaskin så ska du kika in hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Placeringen av etiketten ska inte vara svår. En maskin ska ju underlätta arbetet. Vilken sort av etikett har ingen betydelse. Det handlar om plug-and-play egentligen.

egna

Välj rätt maskin för etikettering

Varianterna är många. Rätt val är det som kommer att passa den egna produktionen allra bäst. Det är smart att se på vad andra har att säga om samma maskin men inte ett måste. Du kanske bara behöver en enkel modell?

Behöver du stora volymer av etiketter?

Att trycka stora volymer kostar på, då kan det vara lika bra att köpa en egen maskin. Idag finns det billiga produkter att köpa. Märkningen blir enklare när man sköter den manuellt.

Om du har personal som kan sköta etiketteringen så är det bra. Man kan kontraktera andra att göra det.

Du kan sköta det själv också. Etikettering är perfekt som hemarbete med betalning per styck.

Den som gör jobbet kan fakturera i efterhand.

15 sekunder kan kosta 1 kr. Lappar kan kosta så mycket som 2 kronor. Man kan utföra jobbet för 50 öre och ändå tjäna bra.

Om du använder rätt klistermärken så blir det rätt från början

Det är viktigt att tänka på kvaliteten. Då slipper man merarbete. En maskin måste ha rätt grejor för att kunna fungera. Då blir det en röra och det kan spilla dyrbar tid.

Med en bra etikettmaskin så är det bra att också välja bra etiketter. etiketter på rulle Högblankt snyggt papper kan göra stor skillnad då man ska presentera och sälja produkten som har märkts. Lägg mycket tid och omsorg på utformningen.

En Brother P-touch direkttermisk klarar de flesta uppdrag. dustin.se är billigast.

Om du vill skriva ut i färg så ska du välja Epson7500G. Den kostar mer men ger billiga utskrifter. Man får söka på nätet och förhandla om priset.

Om du söker etikettpapper på rulle så ska du handla hos allt-fraktfritt.se.

Fråga om råd eller testa dig fram. Om det är en flaska som ska märkas så är det ju också viktigt med papper och färg som klarar fukt på ett bra sätt.