Måste man tala om för andra att man vill ta bort lukt?

Om du är instängd i ett mindre rum med dålig ventilation känner du direkt om någon luktar. Fotsvett är en lukt som gör att det luktar på hela avdelningen. Kläder är också känsliga för lukt, därför kan de även dra åt sig uppmärksamhet. Men frågan är om du kan tala om för någon att ta bort lukt.

spray

Med god kommunikation så kan du säga det mesta

Bara du säger det på rätt sätt. Men att be någon om att ta bort lukt kan vara känsligt, gå därför försiktigt fram. Personen i fråga kan ta illa vid sig. Det kan till och med bli så att dina arbetskamrater vänder sig mot dig istället.

Ett sätt att uppmärksamma någon om att få bort dålig lukt i skor är att tala om det för dem. Om ni sitter och fikar eller äter lunch så kan du börja prata om hur ett av dina barn hade skor som luktade illa. Alla kan då hålla med om att dålig lukt i skor inte är roligt.

När samtalet väl kommit igång så kan du föra in samtalet på luktstopparen. Du kan berätta om hur du löste problemet genom att köpa en luktstoppare från allt-fraktfritt.se. Nämn också att samma spray kan få bort röklukt och att den inte skadar kläderna.

Chansen är god att din kollega som behöver ta bort lukt är medveten om detta och nu frågar dig om sprayen. Utan att vara oförskämd så talar du om var den finns att köpa. Du kan ju också erbjuda din egen flaska.

Det är vanligt att vissa sjukdomar gör att du luktar. Luktstopparen fungerar mot det mesta, prova och se själv. Den kan både sprayas på kläder och kropp.
Det är så enkelt som lite mineralsalt.

Ha taktkänsla och var inte oförskämd

Tänk på hur ditt beteende uppfattas av andra. Att be någon att ta bort lukt är ju en känslig fråga. I ditt hem får sprayen många användningsområden.

Var alltid finkänslig och betänk hur det du säger uppfattas. Men ibland måste du göra något. Det kan vara någon som inte känner att det luktar. Vissa har ju nedsatt luktsinne. Då kan ett påpekande vara välkommet.

Men tala tyst om det. spraya dän fotsvett från skor
Tänk efter före helt enkelt. Då behöver ingen skämmas för sin lukt. Utgå alltid från dig själv som ett exempel.

Den är helt säker.

Man måste tänka på miljön, även i detta fall. Att använda miljösäkra produkter har stora vinster.

Produkter bör inte skada miljön. Sprayen är självklart skonsam mot kropp och själ. Många använder sprayen som deodorant också. Den kan användas överallt.