Med antibakteriell spray kan du desinficera mer än dina händer

Du måste tvätta händerna. Många oroar sig för att handspriten ska ta slut. En bra handtvål är allt du behöver. Du får inte glömma en antibakteriell spray.

En bakteriedödande spray kan du använda för händer och för allt annat. Dock måste du fortfarande tvätta händerna. En antiseptisk tvål kan visa sig vara din bästa investering.

Tänk dock på att influensa och andra bakterier och virus kan ta sig in i ditt hem på andra sätt. Plast och corona är ingen bra kombination. Om du har en smart antibakteriell spray hemma har du ett mycket bättre skydd mot smitta.

Få ett bra skydd med bakteriedödande spray

En bakteriedödande spray har många användningsområden. Alla virus dör ut. Glöm inte att spraya dörrhandtagen.

Om du smörjer dig med handsprit för att sedan ta i dörrhandtaget så måste du börja om igen. Nu är det ett allvarligt läge. Vaggas inte in i en falsk säkerhet.

Använd därför ytdesinfektion på dina dörrhandtag. Handskar är bra att använda om du exempelvis går ut och handlar. Om vi har en pandemi så är det extra viktigt att använda handskar.

Smörja gärna in handtagen med en bakteriedödande spray

Kanske har du använt spray med handsprit förut. Idag vet man att handspriten inte skyddar mot allt. Man har visat att antibakteriell ytdesinfektion fungerar.

Den antibakteriell spray är både enkel och smidig att använda. Med en spray så går saneringen snabbt och lätt. Den har god verkan överallt.

handtvål

Gå aldrig ut utan bakteriedödande spray. Produkten torkar snabbt.

Bruka sparsamt

Personer i din närhet kan ha influensa. Om du har bra produkter hemma så är du skyddad på ett bra sätt. En antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray kan användas flera gånger om dagen och räcker länge.
Smittstopp är ett känt varumärke som många väljer att köpa. Köp det online idag.