Med Grönfri och Grönfri Proffs är det lätt att ta bort mögel!

Ingen vill ha mögel på sitt hus. När du misstänker att det är svartmögel på gång i ditt hem ska du använda dig av Grönfri eller Grönfri Proffs för att bli av med eländet.

fulstopp

Resultatet går inte att ifrågasätta. Produkten förbättrar utomhusmiljön.

De riktigt stora på marknaden är Grönfri och dess mossbekämpningsprodukter. Det är egentligen inte varumärket som spelar roll. Påväxt-Stopp är klart billigare men inte lika vanlig i butiker. Beställ snabbt och enkelt i nätbutiker som du gillar.

Använd Grönfri överallt

Det spelar ingen roll om du vill genomföra fasadtvätt eller få bort mossa på tak. Hussvampen försvinner direkt.

Det är en form av mögeltvätt kan man säga. Du har ju redan läst om att det är Bensaltensid som är det verksamma ämnet.

Se till att du blandar på rätt sätt för att det ska fungera

Man kan inte bara spraya på och hoppas på det bästa. Det är inte svårt att förstå varför Grönfri eller Grönfri Proffs säljer så bra.

Läs instruktionerna om hur du använder Grönfri. Medel som Grönfri är väldigt dryga. Medel som Grönfri Proffs ska spädas ännu mer.

Lösningen som används heter Bensaltensid och är blandad till 8 %. Kolla på förpackningen vilken koncentration som innehållet har. Späder man ut denna 6 gånger med vatten har man en starkare produkt som sedan kan spädas ut ytterligare 5 gånger. Billigt blir det.

Du kan läsa mer på kemikalieinspektionen. Späd det med lika delar vatten.

Transporterna är miljövänliga.

Du ska städa frekvent

Behandla ofta med Grönfri för att hålla mossan borta. Mossan försvinner.

Ligg steget före och behandla ofta. Rengör taket också. takrengöring Dels får du ju ett vackert tak då du slipper se den gröna påväxten och dels kommer du att fånga problemen i tid.

Ibland kan påväxten ha pågått ganska länge. Det kan sluta med att du måste riva allt.

Kanske kan du åtgärda det själv

Blir det fel kan det kosta en del, därför är det bra att lösa det så fort som möjligt. Då slipper du renovera. Grönfri gör jobbet enklare.