Nu finns äntligen sko lukt spray

Skona är fina men luktar illa. Nu kan du få bort fotsvett med den unika sko lukt spray. Det är ett vanligt problem. De allra flesta drabbas.

Få bort svettlukt från kläder utan att tvätta

ta

Skor är inte så enkla att tvätta då kan det vara bra att använda sig av denna metod istället. Fotsvett kan man mildra men det går inte att ta bort den helt. Med sko lukt spray behövs inte tvättmaskinen.

Om du inte vill tvätta dina skor så kan du också använda dig av Luktstopparen Spray. Det fixar biffen. Men lukten måste så klart ha med skorna att göra.

Nu kan du köpa sprayer online hos allt-fraktfritt.se. De säljer även produkter som lämpar sig till golvbrunnar.

Med bättre hygien kommer också god lukt

Dålig hygien kan också göra att skorna luktar. Du bör byta strumpor ofta, helst varje dag. Om du använder sko lukt spray tillsammans med svettiga strumpor så kommer du inte att märka någon förbättring.

Luktborttagning blir som effektivast då du även sköter din fothygien och använder rena strumpor. Välj strumpor som suger upp fett. Bomull är det bästa materialet just när det handlar om svettlukt. Bomullsstrumpor suger upp svetten och skyddar foten.

Använder du tygskor – så får du bort svett

Tyskor tål oftast att tvättas. Testa det nästa gång som du ska tvätta. Men kom ihåg att färgen kan blekna.

Det bästa är att använda sko lukt spray ändå. Det är den mildaste formen av luktborttagning.

Välj sprayer utan farliga kemikalier. Luktstopparen spray består av livsmedelsgodkänt mineralsalt och ultrarent vatten. Den passar utmärkt som deodorant. Den är effektiv mot svett i upp till 12 timmar.

Behandla dina skor med jämna mellanrum

Behandla med jämna mellanrum så håller du lukten borta. Din fotsvett avgör hur ofta du ska behandla. Men ta då och då tillfället i akt att kontrollera om det luktar som det borde. Luktar det fotsvett så spraya.

Spraya innan lukten tar överhanden. ta bort dålig doft i skor Om det luktar starkt så kan det bli pinsamt att umgås med andra. Använd sprayen på dina träningskläder också. Bara för att du är på gymmet betyder inte det att du inte kan lukta gott.