Nu kan du bjuda hela släkten på sockerdricka

Kalas för familjen kan innebär alla tänkbara gäster. Vid sådana tillfällen är det bäst att servera läsk. De flesta gillar sockerdricka. Servera det till barnen.

Alla gillar sockerdricka

bordsvatten

Sockerdricka är det naturliga valet för läsk. Det är klassiskt svenskt. Den läsk som finns att köpa idag har inte riktigt samma smak som den klassiska.

En smak som uppskattas av alla. Den är lättsam och alltid mycket söt. Vissa flaskvarianter kan vara söta. Om du gör en egen sockerdricka så kan du smaksätta den som du vill.

Du kan göra egen läsk med Aromhusets läskkoncentrat som innehåller mycket mindre socker än vanlig läsk. Aromhuset säljer också en serie produkter som är helt fri från socker. Produktserierna finns att köpa hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

I butiken säljs läsk men du kan köpa koncentrat

Nu kan du göra egen sockerdricka. Det enda som behövs är rätt essenser. Det är bra om du vill justera sötman. Det kan passa bra i alla sammanhang.

Smaken i sockerdricka får man genom att krocka päronsmak med citronsmak och få fram en helt ny unik smak. Under 1900-talet hade Saturnus aromen till den bästa sockerdrickan, L104. Idag använder Aromhuset samma essen i sina koncentrat.

I bålet så vill du inte att läsken ska ta överhanden. Använd då bara mindre koncentrat. Sedan så blandar du som vanligt med andra ingredienser. Kom ihåg att inga barn ska dricka från ett bål som även innehåller alkohol!

Hur mycket mineralvatten kan du dricka?

Att minska sockerkonsumtionen verkar vara synonymt med att sluta att dricka sockerdricka. Men så behöver det inte vara.

Om det är smakerna som du gillar kan du köpa Aromhusets smaker.

Aromhusets motto är “som det skall smaka”.

Mineralvatten som smaksätts är inte farligt. Sockerdricka pris Socker är inte farligt per automatik. Det som spelar roll är mängden socker och hur ofta. Om man vill dra ned på socker är de sockerfria smakerna ett välkommet inslag.

Servera din hemma läsk på ett snyggt sätt

Tänk på att mycket handlar om presentation. Den läsk du gör hemma kanske ser mindre proffsig ut? Men det kan vara inbjudande ändå. Använd de fina glasen.

Du kan chansa att hälla upp i större tillbringare också. Prova och anpassa vartefter. Piffa till det.

Den passar bra med citron. Det finns en mängd andra kombinationer du kan prova också. Det kommer att kännas fräscht.