Så gör du egen julmust med den nyttiga läskmaskinEN

Nu är det jul igen och då vill vi dricka julmust. Men de innehåller mycket socker och det är mycket plast att släpa hem från butiken.

Nu finns det en lösning på problemet, med läskmaskinEN kan du blanda hur du vill. Dessutom gör du en insats för miljön.

läskkoncentrat

Hemläsk är bäst för den som gillar koncentrat. Den främsta är kanske att du på detta vis får en mycket godare läsk. Du kan dosera smakerna som du vill. De går att använda tillsammans med alla läskmaskiner.

Du har aldrig smakat en godare julmust

Köper du Aromhusets läskkoncentrat köper du ett koncentrat som verkligen smakar julmust. Du behöver bara köpa rätt flaska. En essenspatron räcker hela julen då den ger 12,5 liter kolsyrad läsk. Men om du vill ha en mildare smak kan du få ut ännu mer.

Så kan du använda dina smakessenser

LäskmaskinEN gör mer än bara julmust. Det är till och med möjligt att göra egen slush. Det finns även colasmak som du kan använda.

Det är roligt att göra egen läsk och det kommer inte dröja länge innan du märker det också. Smakerna varierar och du kan blanda som du vill. Kanske vill du prova julmust och vanilj.

Med smakessensen så får du en läsk som är helt unik. Den läsken du gör är dessutom mycket nyttigare. sodastream syrup De fräscha och annorlunda smakerna kommer att uppskattas i alla sammanhang.

Gör bubbelvatten som du aldrig tröttnar på

Många vill ju ha julmust året om. Eller så tycker du att det bordsvatten som du köper i affären inte är så gott. Läskkoncentratet löser det problemet åt dig.

Dessutom så kommer du inte att tröttna på din egen hemmagjorda läsk. Du blir din egen dryckesblandare.

Välj rätt smaker till kolsyremaskin så att du har det som krävs

Passa på att köpa hem ett gäng smaker när du beställer din läskmaskin. Variera lite. Om du ska ha fest kan du till exempel köpa Ha Grape Tonic.

Din läsk smakar bättre. ALLT-FRAKTFRITT.SE säljer flera varianter av Aromhusets läskkoncentrat.

Mixa som du vill.Det blir god dryck till maten, till mellanmålet och då du bara känner för något som smakar gott och inspirerande.