Så snabbt går det att få bort svettlukt från kläder

Det finns kläder som är svåra att tvätta i tvättmaskin. Det finns också kläder som trots att de går igenom tvättmaskinen luktar svett. Att få bort svettlukt från kläder kan därför kräva okonventionella metoder.

Luktborttagare är effektiv mot dålig lukt. Då kan du rädda dina ömtåliga kläder. Du kan även ge dina skor samma behandling.

Svettluktsdödaren är för sportkläder. Även en Luktstopparen kan fungera. Båda finns on-line på allt-fraktfritt.

få

Använd spray för att få bort svettlukt från kläder

Det finns flera olika metoder att få bort lukt. Sprayen Yocoair är ett populärt exempel. Sprayen är så smidig att använda att du kommer åt överallt.

En spray kan du ta med dig när du reser och det är verkligen smart. Sprayen kan även tas med på resan och agera som räddaren i nöden.

Är det verkligen så att det luktar svett?

Det kanske är en löjlig fråga. Men alla lukter är inte svett. Om du inte är uppmärksam kan kläder ruttna om de glöms svettiga.

Alla sprayer håller inte samma kvalitet. Kom ihåg det. Man vill ju att kläderna ska hålla länge. Kontrollera lukterna innan du bestämmer metod.

Ändra tvättrutin

Det finns även kläder som kan lukta illa trots att de går att tvätta i maskin. Vissa sportkläder exempelvis. De luktar direkt. Det kan bero på att du tvättar fel.

Se efter om du ska använda sköljmedel eller inte. dålig doft dödare
Ju bättre du blir på klädvård desto bättre luktar dina kläder. Tvätta kläder på rätt sätt och få bort svettlukt från kläder.

För andra tillfällen så kan en smart spray vara allt som krävs för att ta bort dålig lukt som stör dig då du ska träna eller då du tar fram finkavajen som du inte använder så flitigt. Sprayen kan du använda direkt. Har du provat att ha sprayen i bilen?