Sju otroliga berättelser om olika Lotterivinnare

Gubben som flydde undan från ett urspårat tåg, en port som blåste bort på ett mindre flygfarkost, en omnibuss som kraschade, en bil i lågor, ytterligare 2 bilolyckor… men efter detta vann han en miljon dollar på lotteri

Här är historien om hurdan världens mest olycksdrabbade man vände sitt öde opp samt ned.
Frane Selak, född 1929, är en kroatisk musiklärare som brukade vara bekant för sina många rymningar från dödsolyckor:

I januari 1962 Selak reser via tåg från Sarajevo till Dubrovnik.

Men abrupt spårade tåget ur samt störtade ned i en isig flod, dödade 17 passagerare.
Selak lyckades fly undan med bara en bruten arm och mindre repor samt blåmärken.

Året därpå, under flygresa från Zagreb till Rijeka när dörren blåste bort från sittbrunnen, tvingades han ut ur planet.
Även 19 övriga dödades, men han led endast mindre skador samt hade mirakulöst landat i en höstack.

År 1966 var han passagerare på en buss som kraschade samt störtade ned i en vattendrag.
Fyra övriga dödades, men Selak lyckades återigen komma undan oskadd.

År 1970 lyckades han fly undan innan en defekt bränslepump uppslukade hans automobil i lågor.

År 1973 gick en annan av Selaks bilar i eld med brand genom lufthål.
Han led inga skador mer än avbräck av större delen av sitt hår.
År 1995 blev han påkörd utav en stadsbuss, men igen drabbades han blott av mindre skador.

År 1996 hoppade han när hans automobil körde utför ett stup för att undkomma en mötande lastfordon.
Han lyckades landa i ett träd, och såg på när hans bil exploderade 300 meter under honom.

Men efter att, under 2003, verkade himlen ha granskat samtliga hans fall: han vann $ 1. 000. 000 dollar i den kroatiska lotteriet!

“Jag vet att Gud såg mig under samtliga dessa år. ” nämnde han, och innehar sagts neka att se till Australien med en utav Doritos kommersiella, eftersom han “inte ville testa sin lycka. ”
Frane sa också att han antingen kan träffa som “världens mest olycksdrabbade man alternativt världens lyckligaste “, och han själv föredrar det senare.

Kvinna Googlade på sin make, finner ut att han vann på lotto, men aldrig berättade för henne.

År 2007 blev Donna Campbell misstänksam mot sin man, Arnim Ramdass, när han började hålla tvn spärrad och kopplade bort telefonlinjen.
Hennes misstankar steg när hon hittade ett vykort om ett nyinköpt bostad.

Men Campbell var omedveten om att hennes man gömde en $ 10. 200. 000 hemlighet från henne tills hon Googlade sin makes nickname och lotterinumret.
Hon fann ett Florida lotteri pressmeddelande som talade om att utav 17 flygbolagsmekaniker som vann jackpotten var hennes man en utav dem.

Gruppen utav mekaniker hade valt ett engångsbelopp på $ 10. 200. 000, vilket var samt en av de 17 vinnarna skulle få ca $ 600. 000 av före skatt.

Sedan vinsten tog Ramdass tjänstledigt från arbetet, i enlighet med hans arbetskamrater.
Han har ej visat opp sej i parets hushåll samt det går inte längre att finna honom för att att lämna honom rättegångspappren: hon önskar hälften utav pengarna och komma ut ur äktenskapet.

Fördubblade sin andel av jackpotten… utav misstag!

När Derek Ladner efterträdande gång lider oaktsamhet, kan han grunna sig för två gånger innan förbannar sitt dåliga minne. För 57-åringens glömska innehar landat honom en briljant dubbel lotterivinst.

Han samt hans fru Dawn var upprymda när deras sex reguljär nummer kom upp på Monday dragningen år 2007.
De var rappa att hävda sina $ 479. 142 andel av $ 2. 395. 710 jackpotten uppdelad emellan fem besegrare.
Men fantastiskt, en vecka efteråt minns herr Ladner att han hade inhandlat en annan biljett med samma siffror för samma drag.

Det gav honom ett par utav de fem aktier i jackpotten den 11 juli, han dubblade deras vinster till $ 958. 284.
En talesman för lotterioperatören Camelot nämna att det var första gången en spelande kunder vunnit dubbelt i samma dragning!

Herr Ladner’s glömska kostade de andra tre vinnarna nära nog $ 120. 000 vardera.

Hade han ej inhandlat den extra biljetten, skulle de har delat jackpotten fyra sätt istället för fem samt vunnit $? 598. 927 en individ.

Överkörd av en lastfordon, timmar efter att hans seger
Den 22 januari 2004 avled 73-årige Carl Atwood i Elwood, Indiana, som vann $ 73, 450 i ett Indiana lotteri knappa timmar efteråt. Han kördes på av en lastbil när hans skulle flanera för att bringa us sin avans.
Han avled strax därnäst på ett lasarett i Indianapolis.

Den kvällen hade han gått till mataffären som hade sålt honom en vinstlott när en pickup rundade ett hörn och slog ner honom.
(Butiken ligger bare ett område från hans bostad. ) “Det var ett försvarslös korsning, samt Mr Atwood hade mörka kläder på, så att föraren inte se honom innan han körde på honom, ” uttalar polischefen i Elwood Toby R. Barker.

Vann $ 16. 200. 000… blev stämd av alla, gick haveri samt dog
William “Bud” Post vann $ 16. 200. 000 i Pennsylvania lotteri år 1988 men lever idag på socialbidrag. “Jag önskar att det aldrig hänt. Det var helt en mardröm”, uttalar Posten.

En tidigare flickvän stämde honom framgångsrikt för en andel av sina avans.
Det var inte hans endaste mål.
En broder greps för att ha hyrt en lönnmördare för att avliva honom, i framtidstro om att ärva en del av vinsten.

Andra syskon utsatte honom med tjat samt hotelser tills han gick med på att investera i en automobil affär och en krog i Sarasota, Florida, – två satsningar som inte gav ett litet antal pengar tillbaka och fler ansträngda hans affär till sina syskon.

Han fick därjämte tillbringa en tid i fängelse för att få avfyrat en handkanon över huvudet på en snyltare.

Inom ett år hade han $ 1 miljon i skuld.

Han medgav efteråt att han var både dumdristig och bakom flötet, i att försöka glädja sin familj.
Han förklarades till slut i konkurs.

Idag bor han lugnt samt stilla på $ 450 per månad samt kupongmat.
“Jag är less, jag är över 65 år gammal, samt jag behöver en allvarlig operation för mitt hjärtas aneurysm.
Lotteriet var ej menat att ge något gott till mig” nämna Post. Han avled den 15 januari i andningssvikt.

Vann på lotto två gånger efter att en fantasi
Flera framgångsrika lotteri deltagare har berättat sitt vinnande kombinationer kom till dem i fantasier, att de vaknade med fem alternativt sex siffror dansande i huvudet, de innehar antecknat de kombinationer de kommit ihåg och efter vunnit

Ibland dröms siffror som betalas ut direkt, och ibland en del drömmare leker de kombinationer fde drömt år sedan år innan före de träffa rätt samt får jackpotten.

Så det för 86-åriga Mary Wollens från Toronto som vann Ontario Lottery den 30 september 2006 efter inneha sett “en lotto biljett och en stor check” i en dröm ett par dagar före dragningen var klar, detta är ej så ovanligt – det anmärkningsvärda för hennes del var att hennes profetiska fantasier gjorde det genomförbart för henne att vinna samma lotteri dubbelt.

Man förstår, Maria allaredan hade inhandlat en bit med kombinationen hon drömt om, men hennes vision hade ingjutit henne med ett sådant lita att hon gick ut och köpte en andra biljett med samma siffror.
Nu skulle en del folk mena samt anse att handla en kopia utav samma biljett vara ett dåraktigt slöseri med slantar (för om dina siffror förlorar så innehar man lagt ut slantar förgäves, och ehuru man träffar den stora jackpotten, behöver man inte nödvändigt få någon tillägg krita för att vinna ett par gånger), men ej Maria – och bra därjämte, eftersom hon råkade på ett utav de stunder när det är flera vinnare av den stora Jackpotten.

Som det blev, hade någon annan också riktigt plockat samtliga sex siffror för den veckans dragning, så i stället för att fördela $ 24. 000. 000 jackpot på ett par med 12 miljoner på var avans med en annan besökare besökare Maria göra anspråk på två tredjedelar aktie och ta hem $ 16. 000. 000!

Begick självmord för att han av blunder trodde hans lotto nummer hade kommit opp den veckan han ej spela dem

I april 1995 begick Timothy O’Brien självmord igenom att avfyra sej själv i huvudet alldenstund hans halv-andel av en fem veckors biljett Storbritanniens (då) nya National Lottery hade löpt ut bums före lottningen han trodde skulle äga gjort honom till en multi-miljonär.

Sanningen är, även om han hade haft en gällande biljett med sina vanliga siffror, skulle O’Brien ej har vunnit.
Siffrorna som kom upp skulle inneha gett honom korrekt till en avans på 47 pounds, inte 3200 kilo han trodde att han samt hans delägare hade vandrat miste om. Och varför? Eftersom endast fyra av de sex numren matchade av de dragna.

Be the first to comment

Leave a Reply