Sju otroliga berättelser om olika Lotterivinnare

Mannen som flydde undan från ett urspårat tåg, en port som blåste bort på ett mindre flygfarkost, en omnibuss som kraschade, en bil i lågor, ytterligare 2 bilolyckor… men efter detta vann han en miljon dollar på lotteri

Här är historien om hurdan världens mest olycksdrabbade man vände sitt öde opp och ner.
Frane Selak, född 1929, är en kroatisk musiklärare som brukade vara känd för sina flera rymningar från dödsolyckor:

I januari 1962 Selak reser via tåg från Sarajevo till Dubrovnik.

Men plötsligt spårade tåget ur samt störtade ner i en isig vattendrag, dödade 17 medresenärer.
Selak lyckades fly undan med blott en bruten arm samt mindre repor samt blåmärken.

Året därpå, under flygresa från Zagreb till Rijeka när dörren blåste dän från sittbrunnen, tvingades han ut ur planet.
Även 19 andra dödades, men han led endast mindre skador och hade mirakulöst landat i en höstack.

År 1966 var han medresenär på en omnibuss som kraschade samt störtade ner i en flod.
Fyra övriga dödades, men Selak lyckades igen komma undan hel.

År 1970 lyckades han fly undan innan en defekt bränslepump uppslukade hans automobil i lågor.

År 1973 gick en annan av Selaks bilar i eld med eld igenom lufthål.
Han led inga skador mer än avbräck av större delen utav sitt barr.
År 1995 blev han påkörd utav en stadsbuss, men igen drabbades han blott av mindre skador.

År 1996 hoppade han när hans automobil körde gör ett avgrund för att undkomma en mötande lastfordon.
Han lyckades landa i ett träd, och tittade på när hans automobil exploderade 300 meter under honom.

Men efter att, under 2003, verkade himlen ha granskat alla hans fall: han vann $ 1. 000. 000 dollar i den kroatiska lotteriet!

“Jag vet att Gud såg jag under samtliga dessa år. ” nämnde han, och har sagts vägra att se till Australien med en utav Doritos kommersiella, alldenstund han “inte ville testa sin lycka. ”
Frane sa oxå att han antingen kan träffa som “världens mest olycksdrabbade man eller världens lyckligaste “, och han själv föredrar det senare.

Kvinna Googlade på sin äkta hälft, finner ut att han vann på lotto, men aldrig berättade för henne.

År 2007 blev Donna Campbell misstänksam mot sin man, Arnim Ramdass, när han började hålla tvn avstängd och kopplade dän telefonlinjen.
Hennes misstankar steg när hon hittade ett vykort om ett nyinköpt hem.

Men Campbell var omedveten om att hennes man gömde en $ 10. 200. 000 hemlighet från henne tills hon Googlade sin makes beteckning och lotterinumret.
Hon fann ett Florida lotteri pressmeddelande som talade om att av 17 flygbolagsmekaniker som vann jackpotten var hennes man en utav dem.

Gruppen utav mekaniker hade valt ett engångsbelopp på $ 10. 200. 000, vilket var och en av de 17 vinnarna skulle få ungefär $ 600. 000 av före skatt.

Efter att vinsten tog Ramdass tjänstledigt från arbetet, enligt hans medarbetare.
Han innehar ej visat opp sig i parets hem och det går inte längre att hitta honom för att att lämna honom rättegångspappren: hon vill hälften utav pengarna samt anlända ut ur äktenskapet.

Fördubblade sin del av jackpotten… utav misstag!

När Derek Ladner nästa gång lider vårdslöshet, kan han tänka sej för två gånger före förbannar sitt dåliga hågkomst. För 57-åringens glömska har landat honom en briljant dubbel lotterivinst.

Han och hans fru Dawn var upprymda när deras sex ordinarie nummer kom opp på Monday dragningen år 2007.
De var snabba att proklamera sina $ 479. 142 andel utav $ 2. 395. 710 jackpotten uppdelad mellan fem vinnare.
Men otroligt, en vecka efteråt minns herr Ladner att han hade inhandlat en annan biljett med samma siffror för samma drag.

Det gav honom ett par utav de fem aktier i jackpotten den 11 juli, han dubblade deras vinster till $ 958. 284.
En talesman för lotterioperatören Camelot sade att det var första gången en besökare vunnit två gånger i samma dragning!

Herr Ladner’s glömska kostade de övriga tre vinnarna nära nog $ 120. 000 vardera.

Hade han ej köpt den extra biljetten, skulle de få delat jackpotten fyra sätt istället för fem och vunnit $? 598. 927 en person.

Överkörd utav en lastbil, timmar sedan hans triumf
Den 22 januari 2004 dog 73-årige Carl Atwood i Elwood, Indiana, som vann $ 73, 450 i ett Indiana lotteri knappa timmar senare. Han kördes på av en lastfordon när hans skulle promenera för att bringa us sin avans.
Han dog bums därnäst på ett sjukhus i Indianapolis.

Den kvällen hade han gått till mataffären som hade sålt honom en vinstlott när en pickup rundade ett hörn och slog ned honom.
(Butiken ligger bare ett kvarter från hans hem. ) “Det var ett försvarslös blandning, och Mr Atwood hade svarta kläder på, så att föraren inte se honom innan han körde på honom, ” säger polischefen i Elwood Toby R. Barker.

Vann $ 16. 200. 000… blev stämd utav samtliga, gick sönder samt avled
William “Bud” Befattning vann $ 16. 200. 000 i Pennsylvania lotteri år 1988 men lever idag på socialbidrag. “Jag önskar att det aldrig hänt. Det var totalt en mardröm”, säger Posten.

En förut tjej stämde honom framgångsrikt för en andel av sina vinst.
Det var ej hans endaste rättegång.
En bror greps för att har hyrt en lönnmördare för att döda honom, i framtidstro om att ärva en andel av vinsten.

Andra syskon utsatte honom med tjat och hotelser tills han gick med på att investera i en automobil affär och en restaurang i Sarasota, Florida, – två satsningar som inte gav ett litet antal pengar tillbaka samt ytterligare ansträngda hans förhållande till sina syskon.

Han fick därjämte tillbringa en tid i anstalt för att få avfyrat en handkanon över huvudet på en snyltare.

Inom ett år hade han $ 1 miljon i skuld.

Han medgav senare att han var både dumdristig och dum, i att försöka behaga sin familj.
Han förklarades slutligen i konkurs.

Idag bor han lugnt och stilla på $ 450 per månad och kupongmat.
“Jag är less, jag är över 65 år gammal, och jag ska en allvarlig operation för mitt hjärtas aneurysm.
Lotteriet var ej menat att ge något gott till mig” nämna Post. Han dog den 15 januari i andningssvikt.

Vann på lotto dubbelt efter att en dröm
Många framgångsrika lotteri deltagare innehar sagt sitt segrande kombinationer kom till dem i drömmar, att de vaknade med fem eller sex siffror dansande i huvudet, de har antecknat de kombinationer de kommit ihåg och efter vunnit

Alltemellanåt dröms nummer som betalas ut direkt, och alltemellanåt en del drömmare leker de kombinationer fde drömt år efter att år före före de träffa rätt samt får jackpotten.

Så det för 86-åriga Mary Wollens från Toronto som vann Ontario Lottery den 30 september 2006 efter att få sett “en lotto biljett och en enorm check” i en dröm två dagar före dragningen var beredd, detta är inte så sällsynt – det anmärkningsvärda för hennes del var att hennes profetiska drömmar gjorde det möjligt för henne att vinna samma lotteri två gånger.

Du förstår, Maria allaredan hade inhandlat en bit med kombinationen hon drömt om, men hennes syn hade ingjutit henne med ett sådant förtroende att hon gick ut samt köpte en övriga biljett med samma siffror.
Idag skulle en del människor mena och tycka att inhandla en kopia utav samma biljett vara ett dåraktigt slöseri med pengar (för om dina siffror förlorar så innehar du lagt ut slantar i onödan, och ehuru man träffar den stora jackpotten, behöver man ej nödvändigtvis få någon extra krita för att vinna ett par gånger), men ej Maria – samt bäst dessutom, eftersom hon råkade på ett utav de stunder när det finns flera besegrare utav den stora Jackpotten.

Som det blev, hade någon annan oxå riktigt plockat alla sex nummer för den veckans dragning, så i stället för att fördela $ 24. 000. 000 jackpot på ett par med 12 miljoner på varje vinst med en annan spelande besökare kunder Maria kräva två tredjedelar andel och ta hem $ 16. 000. 000!

Begick självmord för att han utav blunder trodde hans lotto nummer hade kommit opp den veckan han ej spela dem

I april 1995 begick Timothy O’Brien självmord genom att skjuta sig själv i huvudet alldenstund hans halv-andel utav en fem veckors biljett Storbritanniens (då) nya National Lottery hade löpt ut strax före lottningen han trodde skulle har producerat honom till en multi-miljonär.

Sanningen är, ehuru han hade haft en giltig biljett med sina vanliga siffror, skulle O’Brien inte få vunnit.
Siffrorna som kom upp skulle har gett honom rätt till en vinst på 47 pounds, ej 3200 kilo han trodde att han samt hans delägare hade vandrat miste om. Och hurså? Alldenstund bara skjuta de sex numren matchade av de dragna.

Be the first to comment

Leave a Reply