Utdelning var tionde lott hos Eurolotto

Ibland kan rentav ren tur resultera i ekonomiskt oberoende. Den som lyckas inbringa jackpotten på 25 miljoner€ hos Eurolotto behöver knappast leva torftigt resten av livet. Eurolotto är ett casino på webben som erbjuder allehanda typer av spel. Däribland Majestic Millions som är ett lotteri som har Europas största dagliga dragning. Varje dag hålls livedragningar kl. 20:00 CET. En klocka på Eurolottos webbplats visar oavbrutet aktuell tid kvar till nästa dragning.

Varje lott kostar 2 € och den minsta vinsten i lotteriet innebär att man vinner tillbaka lottpriset. Övriga vinster varierar upp till 50 000€ innan jackpotten. Lotter kan köpas var dag fram till två timmar innan dragningen. Tänk på att så mycket som var tionde lott ger vinst hos Eurolotto!

Jackpotten är en så kallad livräntevinst som Eurolotto betalar ut på 30 utbetalningar under 29 år. Och det är en av Maltas största banker som garanterar livräntan. Den första utbetalningen görs inom 30 dagar efter att vinstdragningen har varit.

Varje lott består av 5 nummer samt 2 bokstäver. Vilket är nummer och bokstäver som spelaren personligen väljer. Naturligtvis går det att välja ihop åtskilliga lottbrickor inför varje dragning. För att vinna den minsta vinsten krävs bara att man prickat rätt en enda siffra. Vinstskalan blir självklart högre ju fler siffror och bokstäver som blir rätt. På Eurolottos webbsida finns en specificerad vinstplan att ta del av.

Den som är orolig för att missa en dragning kan vara lugn. Det är nämligen möjligt att i efterhand kontrollera resultat för dragningar. På Eurolottos webbplats finns en integrerad kalender som användaren simpelt och smidigt kan bläddra i och betrakta dragningar bakåt i tiden. Den som deltar i ett lotteri får jämt ett kvitto omgående på skärmen och ett annat skickat till den angivna e-postadressen.

Att börja att spela hos Eurolotto är någorlunda lätt. Den som är över 18 år och bekräftar Eurolottos regler samt villkor kan registrera sig. I registreringsformuläret fyller man i sina uppgifter. När man blir bekräftad användare via e-post kan man uträtta sin allra första insättning.

Eurolotto är en väldigt seriös aktör i branschen och de garanterar 100 % säkerhet beträffande alla insättningar samt uttag. Den som vill ha full behärskning över sitt spelande kan genom sin användarprofil bestämma sin egen budget. En registrerad spelare hos Eurolotto får översikt över alla sina transaktioner, insättningar och uttag.

Dygnet runt kan användare få svar på frågor som handlar om spelande på Eurolottos webbplats. Det finns möjlighet att antingen samtala genom telefon, mejl eller chatt. Att därjämte registrera sig för nyhetsbrev är ett bra sätt att hålla sig uppdaterad då Eurolotto skickar ut nyhetsbrev med upplysning om nyheter samt kampanjer.

Eurolottos ägare heter OTTO Malta Limited, vilket är ett företag registrerat på Malta. Det är dotterföretag till det svenska Cherry AB som etablerades så tidigt som 1963. Det innebär självklart en mycket lång erfarenhet av spel. Cherry AB’s B-aktie är noterat på AktieTorget och har cirka 2000 aktieägare. Klicka för mer info.

Registrera dig hos Eurolotto du med och ta chans att vinna en av spelmarknadens mest generösa vinster.

Be the first to comment

Leave a Reply